kuru kiwi meyve için ürünler (6)

Kurutulmuş meyveler - Kiviler: Yeşil vitamin dilimleri.

Kurutulmuş meyveler - Kiviler: Yeşil vitamin dilimleri.

Ürün Bilgisi Hafif ve tatlı ama yoğun ekşi olan kivi dilimleri, vücuda en önemli vitaminleri ve mineralleri sağlar. Kiviler sindirimi teşvik eder ve böbrek fonksiyonunu artırabilir. Süt ürünleri ile kombinlendiğinde, çiğ meyve hızla acı bir tat alır. Bu nedenle, kurutulmuş kivi esasen Müsli veya yoğurt için bir ek olarak daha uygundur. Köken Kiviler Çin kökenlidir. 1900 yılında misyonerler, Çin frenk üzümü olarak tohumları Yeni Zelanda'ya getirmiştir. Yeni Zelanda'daki kuşla dış benzerlikleri nedeniyle, meyveler dikkat çekici kivi adını almıştır. Bugün en önemli tarım ülkeleri İtalya, Yeni Zelanda, Şili, Fransa, Yunanistan, Japonya, ABD, İspanya, Güney Kore ve İran'dır.
Kuru Kayısı

Kuru Kayısı

Kuru kayısılar gerçek bir vitamin deposudur, bu nedenle kuru meyve olarak sınıflandırılırlar. Kuru kayısıların besin içeriği, taze kayısılara göre neredeyse beş kat daha yüksektir. Kuru kayısılar A ve C vitamini açısından zengindir. Ayrıca yemek pişirmede de kullanılabilirler; et, balık, soslar veya salatalara uygun ince bir tat katabilirler.
Anason, bütün

Anason, bütün

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 6000Kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 1 x 25Kg çuval E-posta ile sorgu gönder Göster telefon numarası 25Kg çuval
Biber tohumları

Biber tohumları

Capsicum annuum Menşei: Çin
Kayısı çekirdekleri

Kayısı çekirdekleri

Bitkisel kuru ekstraktlar, Prunus armeniaca, toz spesifikasyonu, fiyat ve analiz sertifikası talep üzerine
Kuru meyveler - Armutlar: Meyvemsi tat

Kuru meyveler - Armutlar: Meyvemsi tat

Ürün Bilgisi Bezelyeler, Kaliforniya'da eylül ve ekim ayları boyunca hasat edilirken, Güney Afrika'da hasat zamanı şubat ve mart ayları civarındadır. Tamamen olgunlaşmadan hemen önce hasat etmek önemlidir, çünkü olgunlaştıklarında daha fazla işleme için çok yumuşak olurlar. Hasattan hemen sonra, şok dondurulurlar, ikiye kesilirler ve lekeli parçalar halinde kurutulurlar. Fumigasyona tabi tutulmamış meyveler, nem oranı on sekiz yüzdeye kadar olan fumigasyona tabi tutulmuş olanlardan daha iyi bir tada sahiptir. Ancak, fumigasyona tabi tutulmamış ürün daha pahalıdır, çünkü üretim için daha fazla taze meyve kullanılması gerekmektedir. Ayrıca, kurutma süreci daha uzun sürdüğü için daha fazla ağırlık kaybı yaşarlar. Köken Ana armut ihraç eden ülkeler Güney Afrika, Arjantin ve Çin'dir.